Solliciteren

Wij hebben de sollicitatieprocedure efficiënt ingericht om te zorgen dat sollicitanten zo snel mogelijk kunnen solliciteren op onze vacatures. Vul het sollicitatieformulier hieronder in (invultijd 2 minuten), dan zal er nog dezelfde werkdag contact met je worden opgenomen.

De procedure bestaat uit een kort telefonisch interview (5-10 min) en een kennismaking bij ons op kantoor (30-60 min).

Wij zorgen voor een uitstekende (volledig betaalde training). Zo kan je snel beginnen aan het traject voor een fantastische baan die ontzettend leerzaam is, goed betaalt en ook heel erg leuk is!

“Ik vond de sollicitatieprocedure heel overzichtelijk en vooral lekker kort. Je hoeft niet eindeloos door hoepeltjes te springen. De eerste weken dat ik hier werkte werd ik heel goed begeleid en werd er gekeken naar wat ik nodig had. Dat vond ik echt fijn!”

Solliciteer hier

2 minuten invultijd

Nu direct

  1. Vul je naam, e-mailadres, telefoonnummer, leeftijd en opleidingsniveau in.
  2. Geef aan dat je geen robot bent en klik op verzenden.
  3. Klaar!

Vervolg

  1. Wij nemen contact met jou op voor een telefonische kennismaking.
  2. Als de telefonische kennismaking goed gaat, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek bij ons op kantoor.
  3. Als het gesprek bij ons kantoor ook goed gaat, dan nemen we je direct aan en maken we een afspraak voor jouw eerste werkdag. Tijdens je eerste werkdag krijg je een uitgebreide cursus om jou wegwijs te maken. Uiteraard krijg je tijdens de cursus gewoon al betaald. Na een paar dagen ben je helemaal op niveau, daar zorgen wij voor. Jouw succes is namelijk ons succes!

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Je mag ons altijd bellen of e-mailen. Meer over ons lezen voordat je contact opneemt? Het handigste is om gewoon het sollicitatieformulier in te vullen. Dan kunnen wij contact met je opnemen en je van alle informatie voorzien die je wil. Mocht je eerst op de website rond willen kijken is dat uiteraard geen enkel probleem. Op onze website vind je alle informatie die je nodigt hebt over onze diensten, wie wij zijn en welke job opportunities wij bieden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam naast metrostation Beurs, dus je mag ook langskomen om een keer kennis te maken. Maak wel eerst even een afspraak voordat je langskomt, dan weten wij zeker dat we ook echt tijd voor je hebben.

Wij horen regelmatig dat wij de leukste werkgever voor Rotterdamse studenten zijn. Dus als jij een (bij)baan in Rotterdam zoekt die goed betaalt, goed op je C.V. staat, veel doorgroei mogelijkheden biedt en ook nog eens heel leerzaam is

Maak kennis met (een deel van) ons team